Izvor: Beta, 12.Okt.2010, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut meč u Djenovi

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Utakmica izmedju fudbalskih reprezentacija Srbije i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prekinuta je u utorak posle samo pet minuta igre zbog nereda koje su srpski navijači pravili na stadionu "Luidji Feraris" u Djenovi.

Utakmica je i počela sa nešto više od 35 minuta zakašnjenja zato što su srpski huligani, kojih u Djenovi oko 2.000, pre meča upalili nekoliko baklji, bacali dimne borbe, ali i napali golmana "orlova" Vladimira Stojkovića.

Meč je nastavljen kada su reprezentativci Srbije zamolili navijače da se smiri. Novi prekid usledio je već pri prvom napadu na gol Italije, koji se nalazi ispod severne tribine stadiona u Djenovi gde su smešteni srpski navijači.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijanski mediji: Srpski "ultrasi" napravili haos

Izvor: Blic, 12.Okt.2010

Italijanski mediji kao da nisu previše iznenađeni neredima na tribinama uoči duela između Italije i Srbije zbog kojih je odložen početak meča, a kasnije i prekinut susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. ..Neposredno pred početak susreta nekoliko navijača se popelo na zaštitnu ogradu i...

Nastavak na Blic...

Čemu sastanak? Na avion, pa kući...

Izvor: Mondo, 12.Okt.2010

Utakmica između Italije i Srbije u Đenovi, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo još nije zvanično prekinuta, preneli su italijanski mediji.

Nastavak na Mondo...

Prekinut meč u Đenovi

Izvor: NaDlanu.com, 12.Okt.2010

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Utakmica između fudbalskih reprezentacija Srbije i Italije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prekinuta je u utorak posle samo pet minuta igre zbog nereda koje su srpski navijači pravili na stadionu "Luiđi Feraris" u Đenovi. Utakmica je i počela sa nešto...

Nastavak na NaDlanu.com...

Dačić preti

Izvor: Sportal.rs, 13.Okt.2010, 10:29

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbija ima informacije koje mogu da se pokažu kao presudne kada su u pitanju huligani koji su napravili incidente zbog kojih je prekinut meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012 između Italije i Srbije.

Nastavak na Sportal.rs...

Bojana Stojković na pisti uprkos napadu na svog supruga

Izvor: Tracara.com, 13.Okt.2010

Sigurna sam da ste svi upućeni u jučerašnja sramotna dešavanja koja su se odigrala u Đenovi. Pred fudbalsku utakmicu između reprezentacija Srbije i Italije, koja je posle nekoliko minuta prekinuta zbog divljanja hiligana iz naše zemlje, napadnut je jedan od naših reprezentativaca, golman Vladimir...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.