Nađ: Stojković odlazi na kraju jesenjeg dela prvenstva

Izvor: NaDlanu.com, 29.Nov.2013, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: Stojković odlazi na kraju jesenjeg dela prvenstva

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ rekao je da će golman Vladimir Stojković otići iz kluba po završetku jesenjeg dela prvenstva, pošto mu u januaru ističe ugovor.

"Voleo bih da Stojković ostane, ali to u ovom trenutku nije realno. Tokom leta je imao dozvolu da promeni sredinu, pa je ostao u Partizanu jer nije pronašao angažman. Jedno su želje svih nas, a nešto sasvim drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << mogućnosti i realnost", rekao je Nađ, prenele su danas Novosti. Stojković, koji je najbolji igrač Partizana u jesenjem delu prvenstva, nedavno je na društvenoj mreži Instagram najavio odlazak. "Šta ću kad Lav voli pare. Odlazim a volim te", napisao je Stojković. Do kraja jesednjeg dela prvenstva ostala su još dva kola. Partizan sutra igra protiv Spartka, a u poslednjem kolu, sledeće nedelje na gostovanju protiv Čukaričkog. Partizan je prvi na tabeli sa 27 bodova i ima bod više od Crvene zvezde. Osim Stojkovića, trener Partizana Vuk Rašović na raspolaganju ima i golmane Milana Lukača, Živka Živkovića i Nikolu Petrovića. Nađ je dodao da je klub razgovarao sa Vladimirom Volkovim i Darkom Brašancem o potpisivanju novih ugovora. Beta
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.