Goleada na debiju Stanojevića i Stojkovića

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada na debiju Stanojevića i Stojkovića

Srpski trener Alaksandar Stanojević o golman Vladimir Stojković trijumfalno su debitovali u šampionatu Izralea. Makabi iz Haife sa 4:2 savladao je u prvom kolu Bnei Sahnin. Pre samo nekoliko dana Makabi je istog rivala u Kupu dobio sa 5:3 na svom terenu, pošto je u prvoj utakmici bilo 1:1.

U šampionatu su izabranici trenera Stanojevića do prednosti stigli u finišu prvog dela. Zatim su tokom drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << poluvremena za samo deset  minuta prednost povećali na 3:0. Gosti su smanjili u 64. na 3:1, ali dva minuta kasnije Makabi je vratio tri gola prednosti. Međutim, Stojković je kapitulirao još jedno na ovom meču i to tokom nadoknade vremena, pa je konačan rezultat bio 4:2.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.