GOTOVO: Stojković ponovo u  Partizanu!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOTOVO: Stojković ponovo u Partizanu!

Iskusni čuvar biće prijavljen za duele sa Videotonom

Vladimir Stojković definitivno će ponovo obući dres Partizana, potvrđeno je MOZZART Sportu. Naime, šampion Srbije postigao je dogovor sa njegovim sadašnjim klubom Notingem Forestom i Stojković će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Humskoj.

Stojković će potpisati ugovor u ponedeljak, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan u nedelju gostuje novosadskoj Vojvodini u derbiju Superlige. Takođe, on će biti prijavljen za duele sa mađarskim Videotonom u plej-ofu za Ligu Evrope.

Kako se može nezvanično čuti, iskusni 34-godišnji čuvar mreže je pristao na znatno manje finansijske uslove u odnosu na ono što je imao u Notingemu.

Prošle sezone on je u dresu engleskog drugoligaša odigrao 21 utakmicu, a tokom leta se dovodio u vezu sa solunskim PAOK-om.

Stojković je prethodno igrao za Partizan u periodu od 2010. do 2014. godine, odigrao je 115 utakmica, dao i jedan gol, a osvojio je tri titule prvaka Srbije i jedan kup.

Piše: Aleksandar Joksić

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.