Vladimir i Bojana pred razvodom?!

Izvor: Dzungla.org, 18.Nov.2011, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir i Bojana pred razvodom?!

Još jedna potvrda da je ovo godina u kojoj se brakovi raspadaju stigla je od izvora navodno bliskog golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću i njegovoj supruzi Bojani, koji tvrdi da je popularni par pred razvodom jer je poznata manekenka mislila da njen suprug nema novca, te da joj neće priuštiti obećanu vilu!
Golman i manekenka prolaze kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << bračnu krizu

- Poslednjih nedelja imali su nekoliko žestokih svađa. U jednom trenutku, Bojana ga je napustila. Nekoliko dana je provela kod drugarice sa detetom, a Vladimir nije znao gde su mu žena i sin. Bojana se čak i sa advokatom konsultovala, a bila je ljuta jer je mislila da je pare koje je zaradio dok je igrao u insotranstvu potrošio i da neće moći da kupe kuću. Vladimir je molio da se urazumi i vrati sa detetom, a njen uslov je bio da joj preda sve svoje kartice kako bi se uverila da novac nije potrošio. Kada je to učinio, Bojana je pristala da se vrati pod određenim uslovima, koje je on prihvatio - za nedeljnik „Scandal!“ je ispričao izvor blizak paru, a u daljem tekstu navedeno je da Bojana i Vladimir sa sinom žive u kući koju za njih rentira FK Partizan, dok je on njoj odavno obećao vilu na Dedinju.
Zbog svega toga, Vladimir je veoma utučen.
- Vladimir se požalio prijateljima iz kluba da veoma voli Bojanu, ali mu se ne dopada njen način života. On bi voleo da ona više vremena provodikod kuće,umesto što je na svim modnim revijama i gradskim dešavanjima - zaključio je izvor.
Bojana: Vladimir i ja se ne razvodimo!
Priču o bračnoj krizi Bojana Stojković je demantovala za „Alo!“.
- Vladimir i ja se ne razvodimo. Nismo pred razvodom. Ništa od toga nije tačno! Naročito nije istina ni da sam ga napuštala - oštro je izjavila Bojana za „Alo!“.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZVOD: BOJANA OSTAVILA STOJKETA ZBOG PARA!

Izvor: BezZabrane.com, 18.Nov.2011

Još jedna potvrda da je ovo godina u kojoj se brakovi raspadaju stigla je od izvora navodno bliskog golmanu Partizana Vladimiru Stojkoviću i njegovoj supruzi Bojani, koji tvrdi da je popularni par pred razvodom jer je poznata manekenka mislila da njen suprug nema novca, te da joj neće priuštiti obećanu...

Nastavak na BezZabrane.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.