Crno-beli u karantinu, Stojković spreman

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Nov.2011, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli u karantinu, Stojković spreman

Fudbaleri Partizana su u karantinu. Trener Aleksandar Stanojević u želji da izoluje ekipu od dešavanja, odredio je spavanje u Sportskom centru „Zemunelo”, odakle će šampion ići na stadion Crvene zvezde u subotu posle podne.

Po završetku derbija, bez obzira na ishod, crno-beli će dobiti dva slobodna dana, naredni trening odradiće u utorak.
Stojković brani
Propustio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Vladimir Stojković gostovanje na Staroj Karaburmi, ali će biti u sastavu protiv Crvene zvezde.
– Naš golman nije trenirao usled povišene temperature, međutim, bolje mu je, trebalo bi da brani u derbiju. Ostali su spremni i zdravi – prenosi kadrovsku situaciju trener Stanojević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crno-beli u karantinu, Stojković spreman

Izvor: Utakmica.rs, 24.Nov.2011

Fudbaleri Partizana su u karantinu. Trener &#1040;leksandar Stanojević u želji da izoluje ekipu od dešavanja, odredio je spavanje u Sportskom centru "Zemunelo", odakle će šampion ići na stadion Crvene zvezde u subotu posle podne. Po završetku...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Stanojević "spušta loptu" na zemlju

Izvor: Mondo, 25.Nov.2011, 15:48

Trener Partizana trudi se da rastereti ekipu pred gostovanje na Marakani, gde su crno-beli dobili prethodna tri prvenstvena okršaja.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.