Lavrov: Ubistvo Njemcova gnusan zločin

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Mar.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Ubistvo Njemcova gnusan zločin

Ruski ministar spoljnjih poslova Sergej Lavrov danas je na forumu UN za ljudska prava izjavio da je ubistvo ruskog opozicionog lidera Borisa Njemcova "gnusan zločin" i dodao da predsednik Vladimir Putin nadgleda istragu kako bi počinioci bili izvedeni pred lice pravde.

On je kazao da je postignut "opipljiv napredak" u primeni mera dogovorenih u Minsku i da se prekid vatre na istoku Ukrajine "učvršćuje", prenosi Rojters.

Ali on je apelovao na vlasti u Kijevu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da prekinu, kako je naveo, "de fakto blokadu" Donjeckog regiona, obnove ekonomske veze, nastave da isplaćuju socijalnu pomoć, pružaju bankarske usluge i omoguće slobodu kretanja iz regiona Donjecka u druge delove Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.