Viktor se vratio sa ivice ambisa, pa izgubio duplom greškom!

Izvor: B92, 22.Mar.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor se vratio sa ivice ambisa, pa izgubio duplom greškom!

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Majamiju, pošto je bolji od njega u tri seta (6:3, 6:7, 7:6) bio mladi Denis Šapovalov.

U veoma čudnom meču srpski igrač uspeo je da spasi pet meč lopti, odnosno tri uzastopne kod rezultata 1:1 u setovima i 5:4 u trećem.

Troicki je pre toga toga gubio sa 5:1 u odlučujućem setu, ali je iskoristio pad koncentracije Kanađanina i vratio se u meč.

Kako je uspeo da se spasi i da izjednači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 5:5, meč je ubrzo otišao u drugi taj-brejk. Za razliku od prvog, sada je Šapovalov bio bolji i posle dva sata i 29 minuta igre.

Troicki nije odigrao loš meč protiv Kanađanina, međutim u poslednjem setu nije uspeo da održi potreban nivo koncentracije kako bi savladao Šapovalova.

Kanađanin je prvi set dobio relativno lako (6:3), da bismo potom u drugom videli veliku borbu. Troicki je prvi napravio brejk, ali je odmah u narednom gemu izgubio prednost.

Kako su obojica do kraja seta čuvali svoj servis, pobednika seta je odlučio taj-brejk. Viktor je u njemu bio bolji i zasluženo je došao do izjednačenja 1:1.

Šapovalov će u narednom kolu igrati protiv 24. nosioca Damira Džumhura.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Troickog u Majamiju

Izvor: Danas, 23.Mar.2018, 01:45

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Majamiju, pošto je bolji od njega u tri seta (6:3, 6:7, 7:6) bio Denis Šapovalov. Članak Kraj za Troickog u Majamiju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.