Viktor nemoćan na startu US opena

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor nemoćan na startu US opena

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo otvorenog prvenstva u Sjedinjenim Američkim Državama.

Trenutno 102. teniser sveta, Viktor Troicki, poražen je na startu US opena od Tenisa Sandgrena rezultatom 6:3, 6:4 i 6:2 za sat i 47 minuta igre.

Srpski teniser nije imao šanse u ovom duelu, posebno bi u problem dolazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je servirao drugi servis što je Sandgren koristio.

Samo 28% poena je koristio na drugi servis što je na kraju odlučilo ovaj meč, američki teniser je za razliku od Viktora na svoj drugi servis osvojio 68% poena.

Trenutno je na terenu Novak Đoković, baš kao i Aleksandra Krunić, uskoro očekujemo i završetak njihovih duela.

Kasnije u toku večeri trebalo bi na teren da izađe i Filip Krajinović koji igra protiv Ebdena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRBIN ELIMINISAN U PRVOM KOLU: Troicki na startu poražen od Tenisa Sandgrena

Izvor: Kurir, 28.Avg.2018

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u prvom kolu izgubio od Amerikanca Tenisa Sandgrena u tri seta, 3:6, 4:6 i 2:6.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.