USO: Ispao i Trociki!

Izvor: N1 televizija, 02.Sep.2016, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USO: Ispao i Trociki!

Loš dan za tenisere iz Srbije kompletirao je Viktor Troicki.

Posle poraza Janka Tipsarevića (ostao je utisak da je baš oštećen u duelu sa Karenjom), posle relativno lagane eliminacije Jelene Janković u duelu sa Huan Karlos Navaro, očekivalo se među ljubiteljima tenisa u Srbija da dan spasi Viktor Troicki.

Ništa od toga, Viktor je ubedvljvo poražen od mladog Amerikanca Donalndsa, koji dva dana ranije sa US Opena izbacio Belgijanca Gofana koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << slovio za velikog favorita.

Pomalo opušten zbog činjenice da ne igra protiv Gofana, nego protiv Donaldsa, Viktor je relativno opušteno ušao u meč, a protiv do neba motivisanog rivala, koji je igrao pred svojim navijačima pomoći nije bilo.

Donalds je dominirao u svim elementima igre, slavio sa ubedljivih 3:0 po setovima 7:5, 6:3, 6:3.

Ugled Srbije na US Openu braniće jedino Novak Đoković, svi osali su ispali!
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.