Troicki zaustavljen u Šangaju

Izvor: RTS, 05.Okt.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki zaustavljen u Šangaju

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je od Argentinca Huana Londera na startu kvalifikacija za ATP turnir iz serije 1000 u Šangaju. Troicki je posle sat i 17 minuta igre izgubio sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6.
Viktor Troicki nije uspeo da pruži veći otpor Huanu Londeru koji je trenutno 59. igrač na svetskoj listi teniseta, što je za više od 100 mesta bolji plasman od našeg tenisera.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Za plasman u glavni žreb Londer će odmeriti snage sa Amerikancem Bredlijem Klanom.
Na turniru u Šangaju, koji počinje u nedelju, učestvovaće četvorica naših tenisera. Uz Novaka Đokovića, koji je prvi nosilac, na turniru će učestvovati Krajinović, Kecmanović i Lajović, a na teren prvi u nedelju izlazi Filip Krajinović na duel sa Sousom.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.