Troicki posle drame u trećem kolu Majamija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki posle drame u trećem kolu Majamija

Srpski teniser Viktor Troicki posle drame se plasirao u treće kolo mastersa u Majamiju, nakon što je pobedio Španca Injiga Servantesa sa 6:7 (6:8), 7:6 (11:9), 7:6 (7:3).

Troicki je uspeo da slavi posle preokreta, spašene četiri meč lopte za nešto manje od tri sata.

Drugi reket Srbije imao je više koncentracije u odlučujućim poenima u dva taj-brejka, pokazavši iskustvo u odnosu na 56. tenisera sveta.

Troicki se u narednoj rundi sastaje sa Belgijancem Davidom Gofanom, koji je bio bolji protiv Španca Marsela Granoljers-Pujola 6:4, 6:4.

Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 6.134.605 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Troicki spasio četiri meč lopte za treće kolo

Izvor: Studio B, 26.Mar.2016

Srpski teniser Viktor Troicki posle drame se plasirao u treće kolo mastersa u Majamiju, nakon što je pobedio Španca Injiga Servantesa sa 6:7 (6:8), 7:6 (11:9), 7:6 (7:3)...Troicki je uspeo da slavi posle preokreta, spašene četiri meč lopte za nešto manje od tri sata sata...Drugi reket Srbije imao...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.