Troicki ostao bez daha u Šenženu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki ostao bez daha u Šenženu

Dan posle pobede nad Davidom Fererom srpski teniser položio oružje pred Kolumbijcem Santijagom Hiraldom

Korak nazad na putu Viktora Troickog ka plasmanu na januarsko Otvoreno prvenstvo Australije. U četvrtfinalu ATP turnira u Šenženu 174. teniser sveta je izgubio od Kolubmijca Santijaga Hiralda koji je u triler meču slavio sa 7:6 (6), 6:3.

Troicki je, naime, u prvom setu imao brejk prednosti (5:2), a potom u taj brejku i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vođstvo od 5:1 samo da bi uvek gubio koncetraciju kada je najbitnije. Isti slučaj i u drugom setu u kojem je, doduše, Hiraldo stekao rano vođstvo, ali je pri zaostatku 3:5 Troicki imao dve uzastopne šanse da oduzme servis protivniku i vrati se u meč.

Uzalud, polufinale sa Tomijem Robredom igraće Hiraldo.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.