Troicki nezadovoljan: Dobili smo neugodnog protivnika

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 14:37

Troicki nezadovoljan: Dobili smo neugodnog protivnika

Viktor Troicki, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, nije zadovoljan žrebom plej-ofa za ostanak u Svetskoj grupi I.

Naša reprezentacija je bila prvi nosilac i za rivala dobila Grčku koja je nedavno maksimalnim rezultatom savladala Rumuniju.

Srbija je porazom od Slovačke ostala bez Završnog turnira u Malagi, pa će protiv Grka imati priliku da se izbore uopšte za šansu da se sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine nađu među najboljim reprezentacijama.

Da bi to ostvarili moraće preko prepreke zvane Stefanos Cicipas, koji uvek igra za svoju zemju.

Upravo u tome i Troicki vidi glavni problem.

"Dobili smo neugodnog protivnika, jer imaju sjajnog igrača Stefanosa Cicipasa. Svi znaju za njega. Dobra okolnost je što pored njega nemaju vrhunske tenisere. Njegov mlađi brat je u Top 100 u dublu i braća Cicipas umeju da odigraju dobro u tom segmentu. Što se nas tiče, moramo da pokažemo kvalitet na terenu, da damo sve od sebe. Igramo ponovo kod kuće. Naše je da se što bolje pripremimo do septembra i da zaboravimo dva bolna poraza, u Kraljevu od Slovačke i od Italije u Malagi i da krenemo na bolje", rekao je Troicki.

Videćemo i da li će u našem timu biti Novaka Đokovića, a sigurno je da će tu veliku ulogu odigrati njegov nastup na US Openu koji se završava osmog septembra.



Svetska grupa I, plej–of


(1) Srbija – Grčka

(2) Hrvatska – Litvanija

(3) Švedska – Indija

(4) Kazahstan – Danska

Poljska –
(5) Južna Koreja

(6) Švajcarska – Peru

Egipat –
(7) Mađarska

Norveška –
(8) Portugal

(9) Austrija – Turska

Kineski Tajpej –
(10) Bosna i Hercegovina

(11) Izrael – Ukrajina

Japan –
(12) Kolumbija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.