Troicki i Krstin uspešni na startu kvalifikacija za Rolan Garos

Izvor: RTS, 20.Maj.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Krstin uspešni na startu kvalifikacija za Rolan Garos

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao u kvalifikacijama za Rolan Garos i plasirao se u drugo kolo. Troicki je u prvoj rundi kvalifikacija eliminisao Kevina Kravica iz Nemačke, rezultatom 6:4, 6:3. Peđa Krstin sa 2:0 savladao Italijana Đustina 6:4, 6:2.
Viktoru nije omelo koncentraciju što je prvi pretrpeo brejk, pošto je preokretnuo u prvom setu i serijom došao do vođstva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 1-0.

Trenutno 256. igrač na ATP listi je držao visok nivo kod servisa i u drugom delu igre, odlučujući korak napravio u četvrtom gemu i potom posao završio za nešto više od 70 minuta.
Troicki će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv Australijanca Džejsona Kablera, koji je sa dva puta po 6:4 pobedio Ramkumara Ramanatana iz Indije.
U drugo kolo kvalifikacija plasirao se i Peđa Krstin, koji je za nešto više od sat vremena igre savladao Italijana Lorenca Đustina sa 6:4, 6:2.
U kvalifikacijama za muški singl nastupa i Nikola Milojević, čiji je protivnik Jegor Gerasimov iz Belorusije.
Rolan Garos počinje u nedelju, 26. maja i traje do devetog juna, a mečeve iz Pariza ćete u direktnim prenosima moći da pratite na programima RTS-a.
Drugi grend slem sezone igra se za nagradni fond od 42.660.000 evra, a titulu brani Rafael Nadal.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG - Viktor napravio prvi korak ka glavnom žrebu

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019

Srpski predstavnik uspešno startovao u kvalifikacijama za glavni žreb drugog Grend slema u sezoni...Srpski teniser Viktor Toricki plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za glavni žreb Rolan Garosa...Troicki je na startu kvalifikacija savladao Nemca Kevina Kravjeca sa 2:0 (6:4, 6:3) i tako napravio...

Nastavak na Sportske.net...

Troicki i Krstin uspešni na startu kvalifikacija za Rolan Garos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2019

Srpski teniser Viktor Troicki uspešno je startovao u kvalifikacijama za Rolan Garos i plasirao se u drugo kolo. Troicki je u prvoj rundi kvalifikacija eliminisao Kevina Kravica iz Nemačke, rezultatom 6:4, 6:3. Peđa Krstin sa 2:0 savladao Italijana Đustina 6:4, 6:2...Viktoru nije omelo koncentraciju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.