Troicki eliminisan na startu turnira u Den Bošu

Izvor: Kurir, 19.Jun.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki eliminisan na startu turnira u Den Bošu

Nervozan i dekoncentrisan, Viktor je pravio mnogo grešaka protiv iskusnog Malisa, a ritam mu je sasvim poremećen nakon rasprave sa linijskim sudijom

DEN BOŠ - Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je već u prvom kolu ATP turnira u holandskom gradu Den Bošu, koji se igra za ukupan nagradni fond od 450.000 evra. Troicki je bio postavljen za drugog nosioca na turniru, a na startu takmičenja izgubio je od Belgijanca Gzavijea Malisa sa 2:0 u setovima - 7:6 (7:4), 6:2.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Srpski teniser je novim neuspehom potvrdio veoma lošu formu ove sezone. Nervozan i dekoncentrisan, pravio je mnogo grešaka protiv iskusnog Malisa, a ritam mu je sasvim poremećen nakon rasprave sa linijskim sudijom i nezadovoljstva njegovim procenama. Belgijanac se u drugom kolu sastaje sa Italijanom Paolom Lorencijem, koji je pobedio Hrvata Ivana Dodiga sa 6:4, 6:4.

Ranije danas Jelena Janković je na ženskom turniru poražena u duelu protiv Šveđanke Sofije Arvidson - 6:2, 3:6, 6:4.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.