Troicki bez glavnog žreba na Rodžers kupu

Izvor: RTS, 04.Avg.2019, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki bez glavnog žreba na Rodžers kupu

Srpski teniser Viktor Troicki ostao je bez plasmana u finale kvalifikacija za Rodžers kup. Troicki je poražen u prvom kolu kvalifikacija za Mastersa u Montrealu od Amerikanca Bredlija Klana sa 7:5, 6:3.
Srpski teniser je upisao četvrti poraz u poslednjih pet mečeva i Srbiju "ostavio" na dva predstavnika na turniru – Lasla Đerea >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Dušana Lajovića.

U prvom setu je sve vodilo ka taj-brejku. Nije stvorena nijedna brejk lopta sve do 6:5 za Amerikanca, kada je Troicki prvi put posustao, dozvolio set loptu i izgubio prvi deo igre.
Nekada 12. teniser sveta je uspeo da prvi dođe do brejk lopte u drugom setu, ali ne i da je iskoristi. Istom merom je uzvratio i Klan, koji je ipak bio efikasniji na 4:3, te nedugo zatim završio meč.
Klan će se u borbi za plasman u glavni žreb Rodžers kupa sastati sa Kanađaninom Stivenom Dijezom.
Pobedu u prvom kolu kvalfikacija ostvario je i Hrvat Ivo Karlović, koji je izbacio Rusa Jevgenija Donskoja sa 2-1 u setovima.
Takmičenje u Torontu, gde se održava Rodžers kup za žene, završila je Jovana Jakšić.
Od nje je bila bolja Čehinja Mari Buzkova sa 2-0 u setovima (6:1, 7:5) za jedan sat i 21 minut tenisa.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.