Troicki: Znalo se da Novak neće igrati, ali svi ostali spremni su za pobedu

Izvor: B92, 30.Jan.2024, 16:09

Troicki: Znalo se da Novak neće igrati, ali svi ostali spremni su za pobedu

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki izjavio je da veruje u pobedu protiv Slovačke i pozvao je navijače da dođu u velikom broju na ovaj meč.

Meč između Srbije i Slovačke u kvalifikacijama za Dejvis kup biće odigran drugog i trećeg februara u Kraljevu.

"Već treći put igramo u Kraljevu i sećam se da nas je publika nosila do trijumfa. Pozivam ih da nam i ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine pomognu protiv Slovačke, da nastavimo trijumfalan niz. Slovačka je veoma neugodan protivnik", rekao je Troicki na konferenciji za medije.

On je podsetio da za Srbiju neće igrati Novak Đoković i Hamad Međedović.

"Svi reprezentativci koji su ovde, u Kraljevu i Vrnjačkoj Banji su spremni za meč i imaju odlične uslove da se pripreme za petak i subotu. Nažalost, već se znalo da Novak neće da igra, a od planiranih reprezentativaca zbog prehlade je otpao i Međedović. Međutim, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović i Nikola Ćaćić su spremni za sva iskušenja", dodao je selektor Srbije.

Troicki je rekao da je Dejvis kup selekciji Srbije priključen juniorski reprezentativac Ognjen Milić.

"Reč je o levorukom talentovanom igraču kome će da puno znači rad sa seniorskim reprezentativcima", istakao je Troicki.

Selektor Slovačke Tibor Tot izjavio je da veruje u svoj tim.

"Do sada nisam imao prilike da budem u Kraljevu, a uslovi su odlični. Verujem da ćemo jakom timu Srbije, jednom od najboljih u svetu, čak i bez Novaka, da se suprotstavimo kako dolikuje. Došli smo da se borimo, Italijane smo namučili prošle godine, bilo je 3:2 za njih, zašto da to ne ponovimo i ovde", poručio je Tot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.