Supruga Viktora Troickog objavila porodične fotografije, a njihova ćerka oduševljava mnoge!

Izvor: Svet, 29.Mar.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Viktora Troickog objavila porodične fotografije, a njihova ćerka oduševljava mnoge!

Naš proslavljeni teniser Viktor Troicki zajedno sa suprugom Aleksandrom i ćerkom Irinom boravi u Majamiju gde je u toku Masters turnir.
Kako je Viktor i u singlu i u dublu ispao već na startu turnira, imao je viša vremena da se i on pridruži porodici i zajedno sa njima uživa u sunčanim danima.
Istina je da Viktor retko i nerado pozira pred fotoaparatom, ali ovoga puta napravio je presedan pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je tako nastala jedna porodična fotografija koju je objavila Aleksandra na Instagramu.


🍀
A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Mar 1, 2018 at 9:06am PST


Obožavaoci ovog tenisera, ali i njegove porodice uputili su samo reći hvale u komentarima ispod fotografije.


🌴🌴🌴👒 #9months #velikamamina
A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Mar 27, 2018 at 10:29am PDT


Inače, Majami je za Aleksandru bio prava inspiracija da napravi i nekoliko fotografija sa ćerkicom koja je napunila devet meseci.


🏀🇺🇸
A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Mar 20, 2018 at 6:28am PDT


Da podsetimo, Viktor i Aleksandra su se zavetovali na večnu ljubav u novembru 2016. godine. Par se venčao u crkvi Aleksandar Nevski, a slavlje se kasnije nastavilo u jednom luksuznom beograskom hotelu. Juna prošle godine postali su roditelji ćerki Irini.
SvetInstagram
The post Supruga Viktora Troickog objavila porodične fotografije, a njihova ćerka oduševljava mnoge! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.