Srbi 0/2 - Kraj za Troickog, Krunić ispala u dublu

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2019, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi 0/2 - Kraj za Troickog, Krunić ispala u dublu

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije, porazom u noći između utorka i srede od Stefanosa Cicipasa.

Viktor Troicki je izgubio od grčkog tenisera, 15. na ATP listi, sa 3:1 u setovima (6:3, 2:6, 6:2, 7:5), posle dva sata i 42 minuta igre.

Protivnik Cicipasu u narednoj rundi Australijan opena biće Nikolos Basilašvili iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gruzije, koji je posle pet setova savladao Italijana Stefana Travalju.

Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo dubla na AO u paru sa Saisai Dženg iz Kine.

One su poražene od australijskih teniserki Monik Adamčak i Džesike Mur sa 2:0 u setovima (6:1, 6:4), za sat i 15 minuta.

Krunićeva se takmiči i u singlu na prvom Grend slem turniru u sezoni, gde je dan ranije posle velike borbe prošla u drugo kolo.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.