Savršen dan male princeze: Viktor i Aleksandra Troicki proslavili prvi rođendan ćerke Irine

Izvor: Story, 30.Jun.2018, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen dan male princeze: Viktor i Aleksandra Troicki proslavili prvi rođendan ćerke Irine

Jedan od naših najpoznatijih tenisera Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra, danas su proslavili prvi rođendan njihove ćerkice Irine. A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Jun 21, 2018 at 2:16pm PDT Poznati par koji je u braku od novembra 2017. godine svoju ljubav ne prestaju da podižu na viši nivo te su tako, ... The post Savršen dan male princeze: Viktor i Aleksandra Troicki proslavili prvi rođendan ćerke Irine appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dovoljni jedno drugom – Jahta, more, muzika: Ovako Siniša Mihajlović i njegova supruga proslavljaju godišnjicu braka

Izvor: Story, 30.Jun.2018

Proslavljeni fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović nedavno je proslavio 22 godine ljubavi sa italijanskom televizijskom zvezdom Arijanom. Par se venčao 1996. godine najpre u Rimu, a potom 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak, a kako kažu, to je bila ljubav na prvi...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.