RIM: Novak na Nadala u polufinalu

Izvor: Kurir, 11.Maj.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIM: Novak na Nadala u polufinalu

U prestoniici Italije igraće i Janko Tipsarević i Viktor Troicki, koji se sastaju u prvom kolu

Prvi teniser sveta Novak Đoković mogao bi u polufinalu ATP Mastersa u Rimu da se sastane sa Rafaelom Nadalom, odlučeno je žrebom u glavnom gradu Italije.

Đoković je slobodan u prvom kolu, a u drugom će se sastati sa pobednikom meča između Slovaka Martina Kližana i kvalifikanta. Ukoliko prođe, Novaka najverovatnije čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Stanislas Vavrinka, dok bi mu potencijalni protivnici u četvrtfinalu bili Džon Izner, Tomaš Berdih, Kevin Anderson i Marin Čilić.

Ako sve bude po planu, u polufinalu nas čeka 35 duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Španac trenutno vodi sa 19-15 u pobedama. Nadal će u drugom kolu čekati pobednika italijanskog derbija Sepi - Fonjini. Trenutno peti teniser sveta bi posle tog meča išao na Jarka Nieminena ili pobednika srpskog duela između Janka Tipsarevića i Viktora Troickog.

Turnir u Rimu počinje u ponedeljak 13. maja i igra se za nagradni fond 3.204.745 evra. Titulu u glavnom gradu Italije brani Rafael Nadal koji je u prošlogodišnjem finalu slavio protiv Novaka Đokovića rezultatom 2:0 (7:5, 6:3).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.