Novi debakl Viktora Troickog

Izvor: B92, 07.Apr.2019, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi debakl Viktora Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki je poražen u polufinalu kvalifikacija za turnir u Marakešu.

Njega je za 132 minuta igre savladao Argentinac Fakundo Bagnis sa maksimalnih 2:0 u setovima – (7:6, 6:4).

Troicki, koji je 243. teniser na ATP listi, meč je započeo izgubljenim prvim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << setom na svoj servis, ali je zaostatak uspeo da anulira u osmom gemu, posle čak 18 odigranih poena.

Ipak, nije uspeo da potvrdi brejk, Bagnis mu je uzvratio već u sledećem gemu, ali je Troicki spasao set loptu u narednom.

U taj-brejku srpski teniser nijednom nije stigao do šanse da reši prvi deo meča u svoju korist, pa je Argentinac poveo sa 1:0 dobivši odlučujući period sa 7:5.

I drugi set je Troicki započeo poklonjenim gemom protivniku, a do kraja nije uspeo ozbiljnije da pripreti, pa je Bagnis bez većih problema okončao duel.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi poraz Viktora Troickog

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2019

Srpski teniser Viktor Troicki je poražen u polufinalu kvalifikacija za turnir u Marakešu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.