Izvor: Radio 021, 03.Avg.2009, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napredovali Troicki i Tipsarević

Novak Đoković zadržao je četvrtu poziciju na danas objavljenoj ATP listi, dok je Viktor Troicki napredovao za dve pozicije i sada je na 24. mestu, što je njegov najbolji plasman u karijeri. Napredovao je i Janko Tipsarević, za šest pozicija i zauzima 60. mesto.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi skok Troickog i Tipsarevića, Pašanski u slobodnom padu

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2009

Kako smo i najavili, Viktor osvanuo na 24. mestu renkingu karijere, ali ove nedelje brani mnogo bodova, odnosno finale u Vašingtonu. Janko nije igrao, ali skočio na 60. mesto ATP listi. Novak i dalje četvrti, Pašanski za par nedelja doživeo nopvi sunovrat, prvo ispao iz top 200, a sada i iz prvih...

Nastavak na Sportske.net...

Đoković četvrti,Troicki i Tipsarević popravili plasmane

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2009

Teniser Srbije Novak Đoković zadržao je četvrtu poziciju na danas objavljenoj ATP listi, dok je Viktor Troicki napredovao za dve pozicije i sada je na 24. mestu, što je njegov najbolji plasman u karijeri.

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.