MONPELJE: Ljodra izbacio Tipsarevića

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONPELJE: Ljodra izbacio Tipsarevića

Janko Tipsarević je eliminisan u osmini finala turnira u Monpeljeu, budući je izgubio od Francuza Majkla Ljodre u dva seta, 2:0 (6:3, 7:6).

Tipsarević je bio prvi nosilac u Monpeljeu. Srbija je tako ostala bez predstavnika na ovom francuskom turniru, pošto je ranije Viktor Troicki predao meč Janu Hajeku iz Češke.
U četvrtfinalu će igrati Ljodra i Hajek.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

MONPELJE: Loš dan za Tipsu i Viktora

Izvor: Mondo, 07.Feb.2013

Tipsarević izgubio od Ljodre, Troicki predao Hajeku...Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki nisu imali uspeha na turniru u Monpeljeu, koji se igra na tvrdoj podlozi...Tipsarević se vratio na teren posle propuštenog duela sa Belgijom u 1. kolu Dejvis kupa i pobede Srbije, ali će mu očigledno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.