Janko i Viktor počistili Japance, neka se spremi Francuska!

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2019, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko i Viktor "počistili" Japance, neka se spremi Francuska!

Srbija slavila maksimalnim rezultatom.

Teniska reprezentacija Srbije pobedila je danas Japan sa maksimalnih 3:0, u prvom duelu grupne faze završnog turnira Dejvis kupa.

Dubl koji su činili Janko Tipsarević i Viktor Troicki je sa 2:0 u setovima (7:6, 7:6) pobedio Bena Meklaklana i Jasutukea Učijamu.

Prethodno su u singlu sa u po dva seta pobedili Filip Krajinović i Novak Đoković.

Srbija će narednu duel igrati sutra protiv Francuske.
Pogledaj vesti o: Japan,   Dejvis kup,   Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković za RTS: Nadam se da dubl neće odlučivati duel protiv Francuza

Izvor: RTS, 20.Nov.2019

Novak Đoković je zabeležio drugu pobedu za Srbiju protiv Japana, čime je obezbeđen trijumf u ovom duelu. Kasnije su Janko i Viktor overili maksimalnu pobedu. Novak je za RTS rekao da je zadovoljan učinjenim i da se nada da će ekipa nastaviti u istom ritmu i protiv Francuske. Uveren je da...

Nastavak na RTS...

Teniseri Srbije poveli protiv Francuske u Dejvis kupu

Izvor: Danas, 21.Nov.2019, 14:55

Teniska reprezentacija Srbije povela je danas sa 1:0 protiv Francuske u Dejvis kupu u Madridu, pošto je Filip Krajinović pobedio 29. igrača sveta Žoa Vilfreda Congu posle dva seta, 7:5, 7:6.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.