DUBL TROICKI-KUBOT PORAŽEN OD ČIPOLA I SEPIJA

Izvor: Kurir, 03.Jan.2012, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUBL TROICKI-KUBOT PORAŽEN OD ČIPOLA I SEPIJA

Troicki će u sredu nastaviti takmičenje u singl konkurenciji turnira u Dohi protiv Nemca Matijasa Bakingera koji je bio bolji od Španca Roberta Bautiste-Aguta sa 6:3, 6:4.

DOHA - Srpski teniser Viktor Troicki i Poljak Lukaš Kubot izgubili su u prvom kolu ATP turnira u Dohi od italijanskog para Flavio Ćipola/Andreas Sepi sa 2:1 (6:4, 5:7,10:6).

Troicki će u sredu nastaviti takmičenje u singl konkurenciji turnira u Dohi protiv kvalifikanta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Nemca Matijasa Bakingera koji je bio bolji od Španca Roberta Bautiste-Aguta sa 6:3, 6:4.

Turnir u Dohi igra se za nagradni fond od milion dolara. Pobedniku će pripasti ček na 175.000 dolara i novih 250 ATP bodova.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.