Četvoro naših danas na terenima

Izvor: RTS, 10.Avg.2010, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro naših danas na terenima

Četvoro tenisera iz Srbije nastupiće danas na turnirima u Torontu i Sinsinatiju. Na ATP turniru u Torontu iz serije 1.000 na teren će u mečevima prvog kola izaći Viktor Troicki i Janko Tipsarević.

Troicki, 51. teniser na svetu, od 17.00 po srednjeevropskom vremenu sastaje se sa Hrvatom Marinom Ćilićem, 13. teniserom na ATP listi.  Tipsarević, 39. na listi, oko 21.00 igra sa trenutno najboljim nemačkim teniserom Filipom Kolšajberom, koji je dva mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ispred njega na rang listi.

Na VTA turniru u Sinsinatiju meč drugog kola igra Jelena Janković, koja je kao prvi nosilac i druga na rang listi bila slobodna u prvom kolu. Ona se oko 2.30 posle ponoći srednjeevropskom vremenu sastaje sa Verom Duševinom, 71. na BTA listi.

Bojana Jovanovski, 98. igračica na svetu, u 1.00 posle ponoći po srednjeevropskom vremenu igra sa Uzbekistankom Akgul Amanmuradovovom, 114. na NjTA listi.

Ana Ivanović, koja je u prvom kolu pobedila teniserku iz Bjelorusije Viktoriju Azarenka, sastaće se u sredu sa Jaroslavom Švedovom iz Kazahstana.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro tenisera iz Srbije danas na terenima

Izvor: NaDlanu.com, 10.Avg.2010

BEOGRAD, 10. avgusta 2010. (Beta) - Četvoro tenisera iz Srbije nastupiće danas na turnirima u Torontu i Sinsinatiju.Na ATP turniru u Torontu iz serije 1.000 na teren će u mečevima prvog kola izaći Viktor Troicki i Janko Tipsarević.Troicki, 51. teniser na svetu, od 17.00 po srednjeevropskom vremenu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.