ČELENDŽER SPLIT: Troicki poražen za samo sat vremena

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

ČELENDŽER SPLIT: Troicki poražen za samo sat vremena

Argnetinac mu održao čas tenisa.

Viktor Troicki poražen je u osminji finala čelendžera u Splitu pošto je posle samo 62 minuta oblji od njega bio Argentinac Tomas Martin Ečeveri (6;1, 6:1).

Ečeveri je od starta bio taj koji je diktirao tempo meča. Mladi Argentinac, 258. igrač sveta, već u drugom gemu uspeo je da oduzme servis Troickom i povede potom sa 3:0. Viktor nije uspevao da ugrozi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ečeveriju na njegov servis, a Argnetinac je još jednu brejk priliku iskoristio u šestom gemu i ubrzo rešio i prvi set u svoju korist.

Superkup Nemačke igra se večeras (20.30) u Minhenu između Bajerna i Dortmunda, dve ekipe koje su za vikend doživele poraze u Bundesligi. Šampion Nemačke i Evrope je, naravno, favorit - kec je 1,50, dvojka čak 6,00, a GG3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

Nikakvih promena nije bilo ni u drugom setu, sve je počelo još gore po Viktora pošto mu je Ečeverija odmah na startu seta napravio brejk, da bi u trećem gemu vezao i drugi brejk, a ubrzo je Argentinac vodio sa 4:0. Tek iz trećeg puta na sveoj servis je Troicki uspeo da osvoji konačno prvi gem u drugom setu, ali je to bilo sve od njega na ovom meču. Argentinac je lako osvojio svoj servis gem, a zatim je tačku na meč stavio još jednim brejkom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.