ATP ANTALIJA: Viktor kao NEKAD! Troicki IZBACIO prvog nosioca i zakazao SRPSKI derbi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP ANTALIJA: Viktor kao NEKAD! Troicki IZBACIO prvog nosioca i zakazao SRPSKI derbi!

U sjajnoj formi.

Nastavlja se dominacija Srba na ATP turniru u Antaliji. Posle trijumfa Miomira Kecmanovića nad Francuzom Umberom (pročitajte OVDE), plasman u četvrtfinale obezbedio je i Viktor Troicki.

Nekada 12. igrač planete eliminisao je prvog nosioca Francuza Benoa Pera u dva taj-brejka (7:6 (7:4), 7:6 (7:5)) i zakazao duel protiv mladog srpskog tenisera.

Sama činjenica da je pobednika oba puta odlučio taj-brejk, govori o neizvesnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovom meču. Troicki je brejknuo Pera već u prvom gemu, da bi Francuz uzvratio u osmom i izjednačio na 4:4. U taj-brejku, Viktor je dva puta iznenadio Benou, naspram samo jednog brejka prvog nosioca, što se ispostavilo dovoljnim za trijumf od 7:4.

Victory for Viktor!@troicki_viktor wins his first Tour-level match since January, beating No.1 seed Paire 7-6 7-6 in Antalya.#AntalyaOpen pic.twitter.com/2l1U4TDBfZ

— Tennis TV (@TennisTV) June 26, 2019

Već na startu drugog seta, viđen je brejk na obe strane. Najpre je Srbin poveo sa 1:0, da bi zatim i Troicki izgubio servis. U taj-brejku čak pet brejkova, tri je napravio srpski teniser i posle dugo vremena zaigrao u četvrtfinalu nekog ATP turnira.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.