AO: Kirjos eliminisao Troickog

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Kirjos eliminisao Troickog

Viktor Troicki je završio učešće na ovogodišnjem Australijen openu pošto je u 2. kolu poražen od domaćeg tenisera Nika Kirjosa sa 3:0, po setovima 7:5, 6:4, 7:6 (7:2).

Troicki je u prvom setu bio ravnopravan protivnik sve do same završnice kada je dozvolio da mu Kirjos uzme servis što ga je poremetilo u nastavku meča. U drugom, kao i u trećem setu servis je izgubio u ranoj fazi, ali je pri kraju trećeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << seta uspeo da spase meč loptu koju je imao Australijanac i nešto kasnije izbori taj-brejk.

Međutim nije imao snage za potpuni preokret, pa je buntovani australijski teniser grčkog porekla meč dobio maksimalnim rezultatom.

Duel je trajao nešto više od dva sata, a u borbi za osminu finala Kirjos će igrati protiv Žo Vilfreda Conge.

Od šestoro srpskih tenisera i teniserki u singlu, posle svega tri dana ostao je samo Novak Đoković koji sutra igra meč 2. kola protiv Francuza Gaela Monfisa. Taj duel na programu je oko 4h ujutro po našem vremenu.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.