Zvezda sporazumno raskida ugovor s trenerom Jankovićem

Izvor: Politika, 18.Mar.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sporazumno raskida ugovor s trenerom Jankovićem

BEOGRAD – Fudbalski klub Crvena zvezda će sporazumno raskinuti ugovor s trenerom Aleksandrom Jankovićem, rekao je danas Agenciji Beta potpredsednik Upravnog odbora tog kluba Slaviša Kokeza.

„ 'Sale' je 'Zvezdino dete'. On je celog života u klubu i uvek je tu kada je najpotrebnije. On neće biti oteran kao što su neki mislili, već nastojimo da s njim sporazumno raskinemo saradnju”, rekao je Kokeza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Janković je preuzeo Crvenu zvezdu avgusta 2012. godine.

„Razgovarao sam s Jankovićem. On je vrlo korektan čovek i preuzeo je klub kada to niko nije hteo”, kazao je Kokeza i dodao da se još ne zna ko će biti novi trener jer o tome treba da odluči sportski direktor Zoran Stojadinović.

Sednica Upravnog odbora Crvene zvezde trebalo je da počne danas u 18.00 sati.

Beta

objavljeno: 18.03.2013.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEĆ BIVŠI: Zvezda i Janković raskinuli ugovor!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Mar.2013

Jedan od potpredsednika Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je da će u toku dana biti sporazumno raskinut ugovor sa trenerom Aleksandrom Jankovićem. naslednik odmah poznat - RIkardo Sa Pinto

Nastavak na Telegraf.rs...

Zvezda - Janković je bivši trener!

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2013

Crvena zvezda raskinula saradnju sa Aleksandrom Jankovićem. To je odluka rukovodstva kluba, a očekuje se imenovanje njegovog naslednika.

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda sporazumno raskinula ugovor sa Jankovićem

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Mar.2013

Crvena zvezda će sporazumno raskinuti ugovor s trenerom Aleksandrom Jankovićem, rekao je danas Agenciji Beta potpredsednik Upravnog odbora tog kluba Slaviša Kokeza.. (FOTO: Beta). – Sale je Zvezdino dete. On je celog života u klubu i uvek je tu kada je najpotrebnije. On neće biti oteran kao što...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Kokeza: Zvezda raskida ugovor sa Jankovićem

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2013

Fudbalski klub Crvena zvezda će sporazumno raskinuti ugovor s trenerom Aleksandrom Jankovićem, rekao je danas agenciji "Beta" potpredsednik Upravnog odbora tog kluba Slaviša Kokeza...Kraj posla u Crvenoj zvezdi - Aleksandar Janković.. .."Sale je Zvezdino dete. On je celog života u klubu i uvek...

Nastavak na Vesti-online.com...

Smenjen Janković

Izvor: RTV Pink, 18.Mar.2013

. . . Fudbalski klub Crvena zvezda će sporazumno raskinuti ugovor s trenerom Aleksandrom Jankovićem, rekao je danas Agenciji Beta potpredsednik Upravnog odbora tog kluba Slaviša Kokeza. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.