Zvezda ostala pred derbi  i bez Cvetkovića!

Izvor: Mondo, 07.Maj.2013, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ostala pred derbi i bez Cvetkovića!

Košarkaši Crvene zvezde ulaze osetno oslabljeni u derbi sa Partizanom. Posle Savovića i Radivojevića, na listi povređenih i Aleksandar Cvetković.

Kako saznajemo, mladi plejmejker Zvezde povredio je skočni zglob na treningu u ponedeljak uveče i sa velikim otokom napustio je salu. Prve procene lekara su da će pauzirati najmanje tri nedelje!

Pre Cvetkovića, sa povredama su se suočili starter Boris >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Savović i iskusni Vuk Radivojević. U klubu nam je rečeno da su male šanse da obojica zaigraju protiv večitog rivala u sredu uveče.

Najveći teren tako će podneti Demarkus Nelson, pošto će jedina rezerva na mestu plejmejkera biti mladi i neiskusni Đokić, koji je za Zvezdu odigrao tek nekoliko utakmica u Super ligi.

U odnosu na finale ABA lige u Laktašima, promene u Zvezdi su još drastičnije, pošto u timu nema ni centara Eltona Brauna i Predraga Samardžijskog, te će se na centarskim pozicijama crno belima suprostaviti Raško Katić, i mladi Mitrović i Milovanović.

(MONDO, foto MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda desetkovana protiv Partizana?

Izvor: Sportal.rs, 07.Maj.2013

Košarkaši Crvene zvezde biće prilično oslabljeni u novom derbiju sa Partizanom (sreda, 21.

Nastavak na Sportal.rs...

Novi problemi za Zvezdu pred derbi, bez Cvetković na Partizan

Izvor: Blic, 07.Maj.2013

Košarkaši Crvene zvezde ulaze oslabljeni u šesti ovosezonski večiti derbi, pošto se u ponedeljak na treningu povredio i Aleksandar Cvetković, pa neće moći da igra protiv Partizana...Cvetković je povredio skočni zglob desne noge i prema prvim procenama sledi mu tronedeljna pauza...On se tako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.