Zvezda drugu godinu zaredom u Ligi šampiona

Izvor: Danas, 27.Avg.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda drugu godinu zaredom u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se, drugu godinu zaredom, u grupnu fazu Lige šampiona pošto su večeras u Beogradu odigrali nerešeno s Jang Bojsom 1:1 u revanš meču baraža. Članak Zvezda drugu godinu zaredom u Ligi šampiona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPŠTA LUDNICA NA SEVERU: Pogledajte kakav je HAOS nastao na Marakani nakon poslednjeg sudijskog zvižduka i plasmana Zvezde u Ligu šampiona! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 27.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se, drugu godinu zaredom, u grupnu fazu Lige šampiona pošto su večeras u Beogradu odigrali nerešeno s Jang Bojsom 1:1 u revanš meču baraža.

Nastavak na Kurir...

Zvezda – Jang Bojs: Kako su crveno-beli proslavili ulazak u Ligu šampiona

Izvor: Danas, 28.Avg.2019, 09:05

Vladimir ZivojinovicFotografija za uspomenu – treća godina godina u nizu da Zvezda igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Ekipa Vladana Milojevića drugu godinu u nizu će provesti među najboljim ekipama Evrope – u Ligi šampiona A da je igračima i navijačima bilo lako protiv Jang Bojsa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.