Žreb za SP: Srbija ne može u grupu sa Hrvatskom, Slovenijom i Ukrajinom

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za SP: Srbija ne može u grupu sa Hrvatskom, Slovenijom i Ukrajinom

Žreb za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Španiji biće održan sutra u Barseloni, a počeće u 19 časova u koncertnoj dvorani "Palau de la Musica".

Timovi su podeljeni u šest šešira, iz kojih će se formirati četiri grupe sa po šest ekipa.

Reprezentacija Srbije se nalazi u četvrtom šeširu u kojem su još Hrvatska, Slovenija i Ukrajina.

Nosioci u grupama biće Španija, Litvanija, Argentina i branilac titule SAD. U drugom šeširu su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Angola, Egipat, Senegal i Finska, dok su u trećem Iran, Južna Koreja, Filipini i Novi Zeland. Peti šešir čine Brazil, Meksiko, Dominikanska Republika i Portoriko, a šesti čine Australija, Francuska, Grčka i Turska.

Prva faza šampionata biće odigrana u Bilbau, Gran Kanariji, Granadi i Sevilji, dok će završnica biti u Barseloni i Madridu.

Svetsko prvenstvo u Španiji biće održano od 30. avgusta do 14. septembra.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žreb za SP: Srbija ne može u grupu sa Hrvatskom, Slovenijom i Ukrajinom

Izvor: Dzungla.org, 02.Feb.2014

Žreb za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Španiji biće održan sutra u Barseloni, a počeće u 19 časova u koncertnoj dvorani „Palau de la Musica“. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.