Zlatibor ubedljiv protiv Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatibor ubedljiv protiv Novog Pazara

Košarkaši Zlatibora pobedili su večeras gostujući tim Novog Pazara sa 105:82 (23:20, 21:23, 25:20, 36:19), u utakmici prvog kola Košarkaške lige Srbije. Najefikasniji kod Zlatibora bili su Stefan Mitrović sa 25, Dragoslav Papić sa 23, Bogdan Riznić i Petar Vorkapić sa po 11, te Svetozar Popović i Jovan Stamenić sa po 10 poena. Na drugoj strani košgeterski su se istakli Tarik Brunčević sa 20, Aleksa Novaković sa 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i Aleksandar Todorović sa 11 poena. Meč u Sportskom centru Wai Tai na Zlatiboru pratilo je oko 400 gledalaca. Novi Pazar će u drugom kolu dočekati ekipu Napretka iz Aleksinca, a Zlatibor će gostovati novosadskoj Vojvodini.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Rukometaši Novog Pazara pobjedili ekipu Rudara

Izvor: SandzakPress.net, 07.Okt.2019

Rukometaši Novog Pazara pobjedili su u Kostolcu ekipu Rudara sa 29:26 (13:12), u utakmici četvrtog kola Arkus lige. Najzaslužniji za trijumf gostiju bili su najbolji igrač susreta Dobrivoje Marković i Pavle Banduka sa po sedam golova, a istakli su se još Zlatko Rakić i Veljko Davidović sa po...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.