Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jan.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vrijeme Trampove inauguracije biće zapaljeno 4.200 džointa?

VAŠINGTON - Grupa zagovarača legalizacije marihuane planira podijeliti hiljade "džointa" za vrijeme inauguracije novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa.

Organizacija DCMJ, koja se zalaže za legalizaciju marihuane, započeće sa distribucijom 4.200 "džointa" u 8.00 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ujutro, 20. januara.

Na četvrtom minutu i dvadesetoj sekundi Trampovog govora, osnivač DCMJ-a Adam Ajdinger, rekao je da će učesnici zapaliti "džointe", prenosi AP.

On je da je sve legalno dok se događa na tlu oblasti Kolumbija. Oni koji budu pušili na federalnom tlu rizikuju hapšenje.

Ajdinger kaže da grupa želi poručiti da bi federalna vlada trebalo da legalizuje kanabis.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.