Whitesnake zbog velikog interesovanja sviraju kod Nebojšine kule

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Whitesnake" zbog velikog interesovanja sviraju kod Nebojšine kule

Britanske rok legende „Whitesnake“ zbog velikog interesovanja koje prevazilazi kapacitet kalemegdanskih terena KK Partizan, održaće koncert 14. juna u velikom parku kod Kule Nebojša u Donjem gradu Kalemegdana, na istom terenu i bini gde su nedavno nastupali Đorđe Balašević i "Green Day". "Whitesnake"

Meteorolozi od nedelje najavljuju razvedravanje i porast temperature, a publiku 14. juna u parku ispod bedema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beogradske tvrđave očekuje velika bina široka 44 metra i 17 metara visoka, na kojoj će sad biti postavljeno još jače osvetljenje, ali i novi stadionski zvučni sistem marke Adamson, poznat po tome što ga koriste i bendovi kao što su "Rolling Stones", "Pearl Jam", "Metallica", "Deep Purple", "Iron Maiden", "Linkin Park" ili festivali kao što je "Sonisphere".

Čuveni rokeri predvođeni pevačem Dejvidom Koverdejlom dolaze u okviru turneje „Year of the Snake“ i najvećim hitovima iz njihove višedecenijske karijere kao što su „Is This Love“, „Here I Go Again“, „Fool For Your Loving“, „Still of the Night“ i brojne druge.

Ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima po nepromenjenim i svakako popularnim cenama, parter za 1.990, Fan Pit 2.990 i VIP tribina za 3.500 dinara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koncert "Whitesnake" premešten u Donji grad

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jun.2013

Britanski rok bend "Whitesnake" zbog velikog interesovanja koje prevazilazi kapacitet terena košarkaškog kluba "Partizan" na Kalemegdanu, održaće koncert 14. juna u Donjem gradu Beogradske tvrđave, gde su nedavno nastupali Ðorđe Balašević i "Green Day".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

“Whitesnake” zbog velikog interesovanja sviraju kod Nebojšine kule VIDEO

Izvor: Poznati.info, 06.Jun.2013

Britanske rok legende „Whitesnake“ zbog velikog interesovanja koje prevazilazi kapacitet kalemegdanskih terena KK Partizan, održaće koncert 14. juna u velikom parku kod Kule Nebojša u Donjem gradu Kalemegdana, na istom terenu i bini gde su nedavno nastupali Đorđe Balašević i “Green Day”...Meteorolozi...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.