Vujošević čestitao Stjepanoviću: Partizan je društvo šampiona

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević čestitao Stjepanoviću: Partizan je društvo šampiona

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević čestitao je u ime svih udruženih klubova zlatnom plivaču Velimiru Stjepanoviću, koji je osvojio titulu prvaka Evrope na 400 metara i 200 metara metara slobodnim stilom.

Ponosan na Velju: Duško Vujošević

 

"Velimire, u ime JSD Partizan čestitam ti osvajanje dva zlatne medalje na Evropskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvenstvu. Ostvario si veliki uspeh, a sigurni smo da su još veći pred tobom. Ponosni smo i želimo ti sve najbolje u nastavku reprezentativne i klupske karijere. Svojim predanim radom, posvećenošću i rezultatima pokazao si da je Partizan uvek bio, uprkos svemu još jeste, i uvek će biti društvo šampiona", poručio je Duško Vujošević posredstvom zvaničnog sajta Košarkaškog kluba.

 

Stjepanović je inače član Plivačkog kluba Partizan.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Vujošević čestitao Stjepanoviću: Partizan je, uprkos svemu, društvo šampiona

Izvor: Blic, 21.Avg.2014

Predsednik JSD Partizan Duško Vujošević čestitao je u ime svih udrženih klubova crno-belih plivaču Velimiru Stjepanoviću osvajanje titule prvaka Evrope na 400 i 200 metara slobodnim stilom...Čestitka i ne treba da čudi - Velimir je član plivačkog kluba Partizan..."Velimire, u ime JSD Partizan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.