Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Odgovaraće svi za nasilje, pa i građani Hrvatske

HAVANA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će odgovarati svi koji su učestovali u organizovanju i izazivanju nasilja tokom utakmice Partizan-Crvena zvezda, bez obzira na to da li su građani Hrvatske.

"Ne znam šta su radili ne samo huligani, nego i kriminalci iz pojedinih republika bivše Jugoslavije i nekih drugih zemalja, jer nisu došli da gledaju. Učestvovali su u organizovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i izazivanju nasilja i naravno da će odgovarati. To što ste Hrvat ili građanin Hrvatske, ne ekskulpira vas od prekršajne i krivične odgovornosti", rekao je Vučić u Havani odgovarajući na pitanje srpskih novinara.

Onima koji u tome nisu učestovali, zahvalio se što su bili i platili kartu.

"A oni koji su učestovali u nečemu, oni će za svoja zlodela i te kako da odgovaraju", zaključio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.