Vojvodina i Osijek igraju u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 09.Okt.2012, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina i Osijek igraju u Novom Sadu

Fudbalski klubovi Vojvodina i Osijek odigraće 13.oktobra prijateljski meč na novosadskom stadionu „Karađorđe“. Vojvodina je poslednji put ugostila neki hrvatski klub pre tačno dvadeset i jednu godinu.

NK Osijek bio je jedan od najvećih rivala Novosađana u bivšoj državi, a utakmice ova dva kluba bile su izuzetno posećene, bez obzira na to da li se igralo u Novom Sadu ili Osijeku.

Čelnici dva kluba obnovili su saradnju preko mlađih kategoerija, a sada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se stekli uslovi i da seniorski timovi odigraju meč.

Tim “belo-plavih” vodi 55-godišnji Stanko Mršić, a Osiječani su bili osvajači Kupa Hrvatske u sezoni 1998/1999.

Na klupi tima iz grada na Dravi sedeo je i srpski stručnjak Ljupko Petrović.

Davor Šuker, Goran Vlaović, Tomislav Rukavina, Danijel Pranjić, Domagoj Vida, samo su neki od igrača koji su tokom karijere nastupali za Osijek, a kasnije stekli svetsku slavu. Dok su Dragan Todorović, Petar Nikezić, Dušan Alempić, Dragan Drljača i Goran Popović tokom karijere nosil dres i Voše i Osijeka.

Prijateljska međunarodna fudbalska utakmica između Vojvodine i Osijeka igra se 13. oktobar na stadionu “Karađorđe” u 15.30 časova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osijek u Novom Sadu posle 21 godine

Izvor: Mondo, 09.Okt.2012

Posle više od dve decenije jedan hrvatski klub gostovaće u Novom Sadu. Vojvodina i Osijek zakazali prijateljski meč u subotu, 13. oktobra...Od dolaska Nebojše Vignjevića za trenera, umesto Zlatomira Zagorčića, Vojvodina ne zna za pobedu (tri remija i poraz). Zato će pauzu u prvenstvu zbog obaveza...

Nastavak na Mondo...

U petak izveštaj o utrošku budžetskih sredstava na organizacije civilnog društva

Izvor: B&F Online, 10.Okt.2012, 16:26

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Srbije predstaviće 12. oktobra 2012. godine u Skupštini AP Vojvodine (sala 1) u Novom Sadu, sa početkom u 13 časova, po prvi put svoj „Godišnji zbirni izveštaj o utrošku sredstava koja su kao podrška programskim aktivnostima, obezbeđena i...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.