Vermezović: Sumnjam u tuču!

Izvor: Kurir, 27.Jan.2013, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vermezović: Sumnjam u tuču!

Trener Partizana ne veruje da su se rukovodioci Zvezde fizički sukobili

Fudbaleri i bokseri.

Trener Partizana Vladimir Vermezović kaže kako ne veruje da su se predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i potpredsednik ovoga kluba Nebojša Čović potukli.

- Ne znam da li je istina to što se piše, ali ako jeste, to onda nikako nije dobro za klub kakav je Zvezda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ne znam šta se zaista desilo, mada znajući Džajića i Čovića, stekao sam utisak da se radi o pravoj gospodi i zato ne verujem da je to istina. Razmirica ima uvek i svuda, sukobi mišljenja su normalni, samo što se oni ne rešavaju na taj način kako mediji izveštavaju - kaže trener Partizana.

Fudbaleri Partizana odigrali su juče prvu utakmicu na pripremama u Antaliji i poraženi su od švajcarskog Ciriha rezultatom 1:2 (0:1). Golman crno-belih Nikola Petrović postigao je pogodak s gola na gol, ali je to bilo malo da se izbegne poraz, tim pre što je kapiten Saša Ilić u finišu utakmice dobio drugi žuti karton.

(S. R.)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Nebojša Čović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Čović: Nije me udario ni Milošević, a kamoli Džajić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2013

BEOGRAD -..Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović ponovo je večeras demantovao tvrdnje pojedinih medija da ga je predsednik kluba Dragan Džajić udario u incidentu na stadionu u sredu..."Svojevremeno ni Slobodan Milošević me nije udario, a kamoli Džajić. Da jeste, vratio bih mu barem tri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.