Večiti derbi počinje u 19.00

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2014, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti derbi počinje u 19.00

Takmičarski organi Superlige odlučili su da će se duel Partizana i Crvene zvezde u 26. kolu igrati od 19 časova.

 

"Večiti derbi" između Partizana i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crvene zvezde, 146. po redu, biće odigran 26. aprila od 19 časova na stadionu u Humskoj, prenosi "Žurnal".

Čelnici Superlige ostavili su mogućnost i pomeranja termina derbija, ali je verovatnoća da do toga dođe ipak mala.

 

Televizija Arenasport već je usaglasila sve oko direktnog prenosa duela Partizana i Crvene zvezde na nekom od svojih kanala.

 
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Večiti derbi koji odlučuje o tituli 26. aprila od 19 časova

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

Kako javlja Sportski žurnal, večiti derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde igraće se u Humskoj 26. aprila sa početkom u 19 časova...Postoji mogućnost da se termin utakmice promeni, ali je malo verovatno jer je usaglašen sa televizijom Arena koja će direktno prenositi meč...Ovo će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.