Vaterpolo Srbija – Hrvatska: Kiša za „medalju“ i karte za Olimpijadu

Izvor: Danas, 23.Jun.2019, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolo Srbija – Hrvatska: Kiša za „medalju“ i karte za Olimpijadu

FonetReprezentacija Srbije pobedila je Hrvatsku rezultatom 12:11 Finalna utakmica koju su igrali hrvatski i srpski tim ostaće upamćena po letnjoj oluji koja je zahvatila Beograd u trenutku kada se završila treća četvrtina igre. Kiša je toliko jako padala da se u poslednjoj četvrtini nije video gol sa drugog gola, ali su srpski „delfini“ uspeli da […] Članak Vaterpolo Srbija – Hrvatska: Kiša za „medalju“ i karte za Olimpijadu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jovana Preković osvojila srebrnu medalju u karateu

Izvor: Danas, 23.Jun.2019

Aktuelna prvakinja sveta u kategoriji – 61 kg Jovana Preković, pripadnica Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i karatistkinja Karate kluba Knjaz iz Aranđelovca, danas je osvojila srebrnu medalju na Seriji A u karateu u Montrealu. Članak Jovana Preković osvojila srebrnu medalju u karateu se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.