Vanja Udovičić: Nenad Manojlovićnas je vodio do najvećih uspeha

Izvor: Kurir, 25.Nov.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanja Udovičić: Nenad Manojlovićnas je vodio do najvećih uspeha

Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou. Vaterpolo zajednica naše zemlje ostala je bez velikog stručnjaka i velikog čoveka,rekao je bivsi vaterpolista.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je uputio telegram saučešća povodom smrti Nenada Manojlovića:

"Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vaterpolo zajednica naše zemlje ostala je bez velikog stručnjaka i velikog čoveka, koji je kao selektor vodio našu reprezentaciju do nekih od njenih najvećih odličja.

Njegovo ime, rad i fenomenalni uspesi tokom dugogodišnje karijere, biće zauvek sačuvani u analima srpskog sporta. U lično ime i ime Vlade Republike Srbije, porodici, prijateljima i saradnicima Nenada Manojlovića izražavam najiskrenije saučešće, napisao je Udovičić.

Nenad Manojlović (1954), bivši proslavljeni vaterpolista i selektor reprezentacije naše zemlje, preminuo je danas u 61. godini. Smrt ga je zadesila na putu prema Sofiji gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru.

Foto: Marina Lopičić
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Udovičić: Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola

Izvor: 24sata, 25.Nov.2014

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je telegram saučešća Vaterpolo savezu Srbije (VSS) povodom iznenadne smrti Nenada Manojlovića, istaknutog stručnjaka i sportskog radnika i bivšeg selektora državnog tima...- Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.