(VIDEO) TUČA NA BOŽIĆ: Pogledajte obračun košarkaša Njujorka i Vašingtona

Izvor: Kurir, 26.Dec.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TUČA NA BOŽIĆ: Pogledajte obračun košarkaša Njujorka i Vašingtona

Igrač Njujorka Kvinsi Ejsi je nesportski faulirao Džona Vola koji ga je odgurnuo kada je ustao sa parketa, što je bio znak za haos

Košarkaši Vašingtona naneli su 16 poraz u 17 poslednjih mečeva ekipi Njujorka (91:102), a meč, koji nije imao nikakvu rezultatsku neizvesnost obeležila je tuča, nastala pet minuta pre kraja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Igrač Njujorka Kvinsi Ejsi je nesportski faulirao Džona Vola koji ga je odgurnuo kada je ustao sa parketa, što je bio znak za haos i da košarkaš Njujorka još žešće pesnicom nasrne na prvu zvezdu Vašingtona.

Sudije i igrači oba tima nekako su smirili uzavrele strasti, a epilog je bio isključenje Ejsija i tehnička za Vola, koji je bio najbolji u pobedničkim redovima sa dabl-dablom od 24 poena i 11 asistencija. Pored njega su se istakla još petorica sa dvocifrenim učinkom - Bil je ubacio 17, Hamfriz 14, Nene 12, Batler 11 i Gortat 10 poena.

Najefikasniji u dresu Niksa bio je Karmelo Entoni sa 34 poena šutirajući 13/28 iz igre, dok je Hoze Kalderon dodao 16.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.