Izvor: HotSport.rs, 25.Dec.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA BOŽIĆ: ‘Šorka’ na najveći hrišćanski praznik (VIDEO)

U prvom meču „boksing deja“ Vašington je u Medisonu savladao Njujork 102:91, a meč je obeležila tuča Vola i Kvinsija Asija.

Pobednik meča se znao još pre početka utakmice, ali ko će izaći kao pobednik iz „boks duela“ Vol - Kvinsi Asi nije bilo poznato. I čini se da bi deblji kraj izvukao plejmeker Vašingtona, ali su ostali igrači na vreme reagovali i razdvojili dvojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << košarkaša. Nervozniji i agresivniji bio je Kvinsi, koji se posle sukobio i sa publikom, te je pre vremena u četvrtoj četvrtini morao da napusti igru.

Kada je košarka u pitanju tu nije bilo neizvesnosti. Vašington je slavio ubedljiv trijumf ne spuštajući se ispod deset koševa prednosti. Vol je bio nerešiva enigma za Nikse i sa 24 poena bio je najefikasniji u svom timu. Paretio ga je Bil sa 17 koševa, dok je Hempfriz ubacio 14 poena. Sa druge strane briljirao je ko drugi no Karmelo Entoni koji je ubacio 34 poena. Kalderon se zaustavio na 16, ali je to bilo nedovoljno za egal meč sa timom iz glavnog grada.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: NBA,   Nju Jork

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) PRAZNIČNE ČAROLIJE U NBA: Košarkaši Vašingtona i Njujorka potukli se na utakmici

Izvor: Kurir, 25.Dec.2014

Suprotno od onog što Božić predstavlja, košarkaši NBA ligaša Vašington Vizardsa i Njujork Niksa pokazali su ružnu sliku tokom utakmice...Pet i po minuta pre kraja utakmice i pri sigurnom vođstvu Vašingtona 91:80, došlo je do tuče između Kvinsija Ejsija i Džona Vola. Ejsi, član domaćeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.