(VIDEO) HRVATI STRAHUJU: Stravičan pad Bogdanovića zasenio trijumf komšija

Izvor: Kurir, 06.Sep.2015, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HRVATI STRAHUJU: Stravičan pad Bogdanovića zasenio trijumf komšija

Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša nezgodno je pao i udario glavom o parket

ZAGREB - Košarkaška reprezentacija Hrvatske savladala je pred svojim navijačima selekciju Slovenije na startu Evropskog prvenstva (80:73).

Iako su na EP startovali trijumfom, Hrvati nisu imali puno razloga za slavlje nakon meča, jer je jedan od njihovih najboljih igrača Bojan Bogdanović doživeo ozbiljnu povredu.

Naime, Bogdanović je u trećoj četvrtini krenuo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << polaganje, ali je pritom nezgodno pao i udario glavom o parket. Odmah je ušla lekarska ekipa kako bi mu ukazali pomoć. Hitno je odveden u svlačionicu i do kraja meča se nije vraćao na teren. Sjajni hrvatski košarkaš je doživeo potres mozga i nakon ozbiljnijih analiza biće poznato da li će igrati u nastavku prvenstva.

Hrvatsku su do pobede vodili Krunoslav Simon sa 20 i Luka Žorić sa 17 koševa, dok jeZoran Dragić ubacio 14 za Sloveniju.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

(VIDEO) JEZIV PAD HRVATA: Bogdanović doživeo potres mozga na meču protiv Slovenije

Izvor: Kurir, 06.Sep.2015

Bek hrvatske reprezentacije u jednom kontranapadu žestoko udario glavom o parket, pa se do kraja meča nije vraćao u igru..Reprezentacija Hrvatske savladala je Sloveniju u prepunoj zagrebačkoj "Areni" rezultatom 80:73 (17:23, 27:15, 21:16, 15:19) na startu Evropskog prvenstva...Međutim, meč je obeležio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.