VELIKA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Uhapšena dva narko-dilera, zaplenjeno 67 kilograma droge (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 13:30

VELIKA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Uhapšena dva narko-dilera, zaplenjeno 67 kilograma droge (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da uhapšeni narko-dileri nisu samo trgovali drogom, već da su se pripremali i za neko teže krivično delo

Policija je u Beogradu uhapsila dva narko-dilera i zaplenila 67 kilograma droge, kao i pištolj sa prigušivačem, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ž. M. (28) i S. Z. (43) su uhapšeni sinoć prilikom pokušaja primopredaje 32 kilograma amfetamina i 35 kilograma marihuane.

Tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikom zaplenjena je droga, ali i jedan pištolj sa prigušivačem, kao i velika količina municije.

Pištolj je imao izbrušene brojeve i imali su i silikonske maske.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da sve to govori da uhapšeni narko-dileri nisu samo trgovali drogom, već da su se pripremali i za neko teže krivično delo, te da je pokrenuta istraga.

- Za narko-dilere na našim ulicama jednostavno nema mesta, a pripadnici Uprave kriminalističke policije, pripadnici MUP-a nikada ne gube iz vida da je jedno od najtežih dela, jedan od najtežih udara na naš svakodnevni način života prodaja droge. Za dilere nema mesta - poručio je Vulin.

Uhapšeni se terete za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati posle čega će biti predati Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.

Osumnjičeni su uhapšeni sinoć u Beogradu, nakon višemesečnog rada pripadnika Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova, piše u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FOTO: U Beogradu zaplenjeno 67 kilograma droge

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2020

Beogradska policija sinoć je, prilikom primopredaje droge, uhapsila Ž. M. (28) i S.Z. (43)...Oni su uhapšeni dok su pokušavali da izvrše primopredaju 32 kilograma amfetamina i 35 kilograma marihuane. Tom prilikom zaplenjeni su i jedan pištolj sa prigušivačem i velika količina municije. Pištolj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.