Uspešno evropsko veče za vaterpoliste NBG, Šapca i Partizana, poraz Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2022, 21:45

Uspešno evropsko veče za vaterpoliste NBG, Šapca i Partizana, poraz Zvezde

Vaterpolisti Partizana pobedili su danas u Beogradu ekipu Panionisa 12:11 u prvoj utakmici osmine finala LEN Evrokupa.

Najefikasniji u ekipi Partizana bili su Petar Smiljević i Marko Dimitrijević koji su postigli po tri gola, dok su Petar Jakšić i Milos Lovre dodali po dva gola.

U poraženoj ekipi istakli su se Gunas Aleksandros i Kopelaidas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nikolaos sa po tri pogotka. Revanš utakmica na programu je 14. decembra u Atini.

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi u Budimpešti

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su danas od ekipe Vašaša 15:10 (3:1,3:4, 4:1, 5:4) u prvoj utakmici osmine finala LEN Evrokupa.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Sava Ranđelović, Ivan Negaev i Akoš Konarik sa po tri pogotka. U beogradskoj ekipi istakli su se Veljko Tankosić i Rodoljub Gajić sa po dva gola.

Druga utakmica osmine finala je na programu 14. decembra u Beogradu.

Vaterpolisti Šapca slavili protiv Barselone

Vaterpolisti Šapca pobedili su danas ekipu Barselone 13:10 (5:3,3:2,3:3,2:2) u prvoj utakmici osmine finala LEN Evrokupa.

U ekipi Šapca istakli su se Ognjen Stojanović i Mihajlo Repanović sa po dva gola.

Najefikasniji igrač Barselone bio je Blaj Guelj Malarač sa pet pogodaka.

Druga utakmica osmine finala na programu je 14. decembra u Barseloni.

Novi Beograd upisao pobedu protiv OSC

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su danas ekipu OSC iz Budimpešte 17:9 (3:3, 5:2, 3:1, 6:3) u okviru drugog kola grupe B Lige Šampiona.

Najefikasniji u redovima Novog Beograda bio je Alvaro Granados sa četiri gola, dok su se po tri puta u listu strelaca upisali Strahinja Rašović i Radomir Drašović.

U poraženoj ekipi istakao se Daniel Angjal sa dva gola. Novi Beograd se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli grupe B sa dve pobede posle dva odigrana kola.

U trećem kolu Lige šampiona Novi Beograd 14. decembra dočekuje dubrovački Jug.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana pobedili Panionis

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2022

Vaterpolisti Partizana pobijedili su danas u Beogradu ekipu Panionisa 12:11 u prvoj utakmici osmine finala LEN Evrokupa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.